Режим роботи
Пн - Пт 8:00 - 19:00
Сб 10:00 - 17:00
Нд - вихідний
+38 (097) 976 48 28 0 (800) 337 918
044 333 97 88 міський 0 (800) 337 918 безкоштовний +38 (097) 976 48 28
Який обрати унітаз?

13 квітня 2023

Який обрати унітаз?

Дізнайтесь про типи встановлення та переваги безобідкових чаш

Дізнайтесь про типи встановлення та переваги безобідкових чаш

В нашому каталозі понад 1000 унітазів різного типу монтажу та комплектації. Пересічному покупцю непросто орієнтуватися у такому різноманітті. Тому ми підготували відповіді на питання, які наші менеджери найчастіше чують від покупців. Сподіваємось, ці поради допоможуть вам обрати зручну та надійну сантехніку.

Тип встановлення: підвісний чи підлоговий?

Існує два типи унітазів: підвісні та підлогові. Якщо ви робите косметичний ремонт у санвузлі та хочете замінити стару сантехніку, обирайте класичну чашу на ніжці або більш сучасний варіант — приставний унітаз з бачком. Він монтується впритул до стіни, займає небагато місця і виглядає лаконічніше. Обираючи підлогову сантехніку, звертайте увагу на розміщення каналізаційного випуску, адже він може бути горизонтальним, вертикальним та косим.

 

Унітаз-компакт DEVIT Universal 3010162 з бачком і сидінням Soft-Close

Devit Universal 3010162

 

Якщо ви робите капітальний ремонт із демонтажем плитки, радимо вибрати підвісний унітаз. Він монтується на інсталяцію, яка кріпиться до стіни чи підлоги, та зашивається гіпсокартоном. Інсталяція рівномірно розподіляє навантаження, тому підвісна сантехніка має неймовірний запас міцності. А ще вона оснащена бачком і має комплект перехідників та ущільнювачів, необхідних для підключення до води та каналізації. Після підключення монтажна рама ховається у стіні, а зовні залишається стильна панель змиву та шпильки для кріплення чаші.

Унітаз підвісний безободковий DEVIT UNIVERSAL з сидінням quick-fix, soft-close 3020162

Devit Universal 3020162

 

Чому ми радимо підвісний унітаз?

  • Займає менше місця, адже бачок та усі комунікації сховані у стіні;
  • Витримує навантаження до 400 кг;
  • Його можна встановити біля будь-якої стіни: капітальної чи тонкої перегородки;
  • Під ним легко проїжджає робот-пилосос та проходить швабра, тому прибирати у санвузлі стане значно простіше;
  • Підвісна чаша має кращий вигляд та робить інтер'єр сучаснішим.

 

Монтаж підвісної чаші: відкритий чи прихований?

Зараз ви дізнаєтесь про деталь, на яку зазвичай не зважають покупці підвісної сантехніки, але для багатьох вона стає неприємною несподіванкою. Існує два типи монтажу чаші до інсталяції: прихований та відкритий. Моделі з прихованим монтажем мають цілісний кожух та стильно виглядають. Чаші з відкритим кріпленням коштують дешевше, але вони мають отвори для болтів, де збирається пил. Порівняйте моделі з різним типом монтажу та оберіть, що вам до вподоби.

 

Унітаз підвісний Catalano Sfera 35х50 см білий 1VSS50R00 c сидінням Soft CloseУнітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Architectura Directflush з кришкою Soft Close 5684HR01

Catalano Sfera 1VSS50R00       Villeroy&Boch Omnia Architectura

 

З обідком чи без нього?

В нашому магазині є звичні чаші з обідком, а також безобідкові моделі. Унітази з обідком коштують дешевше, але потребують більш ретельного догляду. Під обідком накопичується бруд, який неможливо дістати йоржиком. Безобідкові моделі вважаються найбільш гігієнічними, адже вони повністю омиваються водою під час змиву. Відсутність обідка робить догляд за сантехнікою легким, а користування приємнішим.

 

Унітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Architectura Directflush

Villeroy & Boch Omnia Architectura Directflush

 

Замовляйте унітаз у магазині Santechshara

Тепер ви знаєте як обрати зручний та гігієнічний унітаз. Обирайте його в каталозі Santechshara, де представлена кераміка найвідоміших виробників Європи: Am.Pm, Roca, Volle, Laufen та Villeroy&Boch. Також радимо звернути увагу на продукцію Catalano та Devit. Кераміка цих брендів відома якістю та оригінальним дизайном. Шанувальникам технологічної сантехніки пропонуємо унітази з функцією біде, які оснащені рухомою форсункою, підігрівом сидіння та підсвіткою. Замовляйте модель, яка відповідає вашим вимогам, а ми подбаємо про швидку доставку.

 

Перегляньте унітази, які найчастіше замовляють у нашому магазині:

10 липня 2023

Як вибрати гідробокс: види, функції та критерії

Ми розповімо, на що звертати увагу при виборі гідробоксу та покажемо приклади найпопулярніших моделей.

Детальніше

09 червня 2023

Як вибрати душову кабіну: види та головні характеристики

Ми з радістю допоможемо вибрати зручну та надійну кабіну, відповідно до ваших потреб та розміру санвузла. Розповімо, для чого потрібен піддон та розглянемо найважливіші аспекти вибору.

Детальніше

22 травня 2023

Як обрати раковину для ванної кімнати, основні критерії та конструкції

Щоб вибрати зручну раковину, варто зважати на те, хто нею користуватиметься

Детальніше

27 лютого 2023

Яку ванну найкраще купити?

Щоб вибрати довговічну ванну із зносостійкою поверхнею, низькою теплопровідністю та гарною шумоізоляцією, доведеться розібратися з характеристиками матеріалів

Детальніше